Elitfönster - Part of Inwido

Upp till 30 års garanti
Svensktillverkade fönster
Gediget hantverk

Hela Sveriges fönster.

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder, från slott till koja.

Vi tillverkar fönster och fönsterdörrar för såväl villor som stora byggprojekt. Kundernas behov styr vår utveckling, både av produkter och organisation. Vi ligger i täten med vårt miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch. Bland annat är vi ledande inom utvecklingen av energieffektiva fönster.

Hos oss på Elitfönster hittar du fönster som passar dig, var och hur du än bor. Inom våra olika fönsterfamiljer erbjuder vi vridfönster, sidhängda fönster, fasta fönster, fönster med kippdreh och altandörrar. Vi har såväl treglasfönster som tvåglasfönster. 

Vi har dessutom gott om fönstertillbehör så att du kan anpassa dina fönster efter just dina behov. Vi tillverkar fönster i ett oändligt antal storlekar och vi har även fönster i fria former så som runda fönster, halvrunda fönster och trekantiga fönster. 

Vi vet vad som gör ett bra fönster

På Elitfönster sätter vi kvalité och känsla för fönstret i första rummet. Fönster är våra hela liv och vi strävar alltid efter att skapa en bättre produkt som passar dina behov och överträffar dina krav.

Men vad är det då som skapar ett bra fönster? Vad skiljer ett fönster från ett annat?

Vi vet att ett fönster är så mycket mer än det du ser. Vi vet att impregneringsdjup och måleriteknik gör skillnad för fönstrets fukttålighet. Vi vet att nedsänkta beslag skapar ett stabilare fönster. Vi vet att en hög standardnivå när det gäller både säkerhet och energieffektivitet gör ditt fönsterval enklare. Vi tar inga genvägar i produktionen och det ger dig trygghet i ditt fönsterköp.

Svenskt furu är bra virke till fönster.

Fönster du kan lita på

Resultatet av vår strävan ser du runt om hela Sverige. Våra fönster används i villor, skolor, flerbostadshus och sommarstugor.

Hos oss kan du välja mellan flera olika fönsterfamiljer som alla har sin egen karaktär. Alla fönster går att beställa i flera olika storlekar och för att fönstret verkligen ska bli personligt finns det ett stort utbud av tillval och tillbehör för dig att välja mellan.

Med våra fönster följer generösa garantier och som en sista försäkran från oss till dig har vi  sett till att våra fönster är några av de mest testade på marknaden. Våra fönster är givetvis P- och CE-märkta. Men framförallt kontrollerar vi varje produkt själva för hand, innan den når dig.

Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------