Fönsterbyte

Hantverkarhuset byter fönster i Göteborg

Detta tycker vi är viktigt vid fönsterbyten

Fönsterbyte kontrollmätning
Rätt från början. Fönster är inte enkelt. Det ska känns rätt och hålla länge.
begransa_dig
Utgå från dig själv och ditt hus. Ditt hus stil och tradition och vad du vill åstadkomma är det som ska avgöra vad du väljer för lösning.
begransa_fonsterbyte
Begränsa dig inte. Välj bland ledande fönsterleverantörer, eller specialbyggt.

Boka

Funderar du på att byta fönster, eller vill du göra något annat med ditt hus, lägenhet, kontor eller bostadsrättsförening? Besök oss eller boka in en av våra specialister för ett förutsättningslöst besök hos dig.

Bli Uppringd

Tid i Utställningen

Hembesök

Vi är specialister på fönsterbyten

Vi på Hantverkarhuset är specialister på fönsterbyte i Göteborg med omnejd.

Vi använder oss uteslutande av egna hantverkare och projektledare. Vi tar totalansvar och kvalitetssäkrar hela fönsterbytet, så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda fönstertillverkare, för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet. I vår nya fönsterutställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört- alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på ett korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Till skillnad från många företag, som enbart arbetar med fönstermontering, sträcker sig vår kompetens långt utanför monteringen av fönster. Hos oss får du hjälp med allt från renovering till om- och tillbyggnation av din fastighet.

Vi finns tillgängliga, sex dagar i veckan, på ett och samma ställe. Det ger dig trygghet i att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Vad ingår när vi byter dina fönster?

Besiktning

Besiktning utförs alltid av egna projektledare med gedigen byggerfarenhet. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera enligt de höga krav våra kunder ställer på oss. Vi ansvarar alltid för beställda mått- är fönstren fel står vi för kostnaden.

Fast pris på fönsterbyte

Hantverkarhuset lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer än vad som står i offerten.

Byggstädning

Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem. Därför städar alltid våra hantverkare efter sig. I samband med utfört arbete ser vi även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

ROT-ansvar

Vi ser till att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt. Vi sköter alla kontakter med skatteverket och står även till hjälp om ni skulle ha frågor eller funderingar angående processen. Vi verkar dagligen för en seriös hantverkarbransch och gör därför aldrig avsteg från skatteverkets bestämmelser.

Vi monterar

Montering utförs alltid av våra egna, utbildade och erfarna hantverkare. Detta är oerhört viktigt för oss och gör det möjligt att ta ansvar och kvalitetssäkra hela fönsterbytet.

Direkt till dig

Fönster levereras alltid samma dag som vi påbörjar arbetet. Vi levererar med egna bilar från vårt lager direkt till dig. Därför behöver du aldrig vara orolig för att behöva ansvara för gods i förväg (något som kan vara väldigt riskabelt) innan arbetet påbörjas. Vi ansvarar alltid för att fönster är inspekterade och monteringsbara vid leverans.

Reklamationsrätt

När du anlitar oss vid fönsterbyte har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vid behov ställer vi självklart även upp och gör efterjusteringar inom perioden.

Vi finns för dig

Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång. Vi har funnits på samma ställe sedan 1952 och har högsta kreditvärdighet. Därför finns vi också kvar långt efter utfört arbete.

Ett urval av våra leverantörer

Elitfönster
Snickarper
Swedoor Jeld-wen
Leksandsdörren
Outline
Hajom
Nordan
Westcoast
Era Fönster
SP Fönster
Traryd
Mirro
Kährs
Velux
Fakro
Santex
Novoroom
Diplomat Dörrar